24. 6. 2020

VÝLET MŠ DO ČACHNOVA

Na konci června jsme využili slunečného počasí a s dětmi ze školky vyrazili v úterý 23. 6. na krásnou vycházku do Čachnova.
Vydali jsme se přes Kopec lesíkem k Pekelci, kde jsme překonali potok přes můstek a odtud pokračovali směrem k rodině Hostomských, kde na nás čekala spousta zvířátek. Zářivé dětské pohledy na tolik štěňátek jsou k nezaplacení. Po příchodu na místo jsme si dopřáli připravenou svačinku,  napili jsme se a šli se podívat na zvířátka. Bohužel čas rychle utíkal a  jelikož jsme chtěli stihnout zmrzlinu, museli jsme se vydat na cestu k čachnovskému nádraží, kde si každé dítko koupilo nanuka a paní prodavačka byla tak moc hodná, že nám nechala zadarmo sušenky. Po vyslouženém občerstvení jsme se vrátili zpět do školky.
Dětem, ale i nám učitelká
m se výlet moc líbil. Viděli jsme spoustu zvířátek, pohladili jsme si roztomilá štěňátka a dokonce jsme měli pestrou cestu, neboť na jednom úseku byla „pěkně“ bahnitá. Ale to by nebylo ono, kdyby šlo vždy vše podle plánu . S překážkami se prostě musí počítat. I tak se nám druhý větší výlet moc líbil. Na závěr bychom s dětmi chtěli poděkovat rodině Hostomských za možnost podívat se na jejich zvířátka a za jejich čas.

Diana Sochová

Fotogalerie